Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Πανσέτα με σάλτσα πορτοκάλι -Πρωινό mou (Άκης Πετρετζίκης)

Δείτε αναλυτικά την συνταγή:

ΥΛΙΚΑ:
1 πανσέτα 1,5 κιλό
αλάτι, πιπέρι
μυρωδικά

ΥΛΙΚΑ για τη σάλτσα:
1 λίτρο χυμό πορτοκάλι
100γρ. - 150 γρ. μάυρη ζάχαρη
50 γρ. ξύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σωτάρουμε την πανσέτα με καλό αλατοπίπερο και μυρωδικά. Τυλίγουμε με λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 2 ώρες ξεσκεπάζοντας και ψήνουμε μέχρι που να πάρει χρώμα. Στο τηγάνι που σωτάρουμε την πανσέτα προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και βράζουμε μέχρι να δέσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου