Δείτε αναλυτικά την συνταγή:
ΥΛΙΚΑ:
1 πανσέτα 1,5 κιλό
αλάτι, πιπέρι
μυρωδικά
ΥΛΙΚΑ για τη σάλτσα:
1 λίτρο χυμό πορτοκάλι
100γρ. - 150 γρ. μάυρη ζάχαρη
50 γρ. ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σωτάρουμε την πανσέτα με καλό αλατοπίπερο και μυρωδικά. Τυλίγουμε με λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 2 ώρες ξεσκεπάζοντας και ψήνουμε μέχρι που να πάρει χρώμα. Στο τηγάνι που σωτάρουμε την πανσέτα προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και βράζουμε μέχρι να δέσει.
ΥΛΙΚΑ:
1 πανσέτα 1,5 κιλό
αλάτι, πιπέρι
μυρωδικά
ΥΛΙΚΑ για τη σάλτσα:
1 λίτρο χυμό πορτοκάλι
100γρ. - 150 γρ. μάυρη ζάχαρη
50 γρ. ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σωτάρουμε την πανσέτα με καλό αλατοπίπερο και μυρωδικά. Τυλίγουμε με λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 2 ώρες ξεσκεπάζοντας και ψήνουμε μέχρι που να πάρει χρώμα. Στο τηγάνι που σωτάρουμε την πανσέτα προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και βράζουμε μέχρι να δέσει.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου