Δείτε αναλυτικά την συνταγή:
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
250 γρ. ζάχαρη
1 χούφτα σταφίδες μουλιασμένες
1 χούφτα δαμάσκηνα ψιλοκομμένα (αποξηραμένα)
1 χούφτα βερύκοκα ψιλοκομμένα (αποξηραμένα)
3 κουταλιές αλεύρι καβουρδισμένο
1 πρέζα
50 γρ. σουσάμι καβουρδισμένο
Πλένω καλά και μουλιάζω από βραδύς το σιτάρι σε νερό. Σουρώνουμε την επόμενη μέρα και βράζουμε περίπου για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τελείως. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και περιμένουμε να δέσει. Σερβίρουμε με σουσάμι, κανέλλα και καρύδια. 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
250 γρ. ζάχαρη
1 χούφτα σταφίδες μουλιασμένες
1 χούφτα δαμάσκηνα ψιλοκομμένα (αποξηραμένα)
1 χούφτα βερύκοκα ψιλοκομμένα (αποξηραμένα)
3 κουταλιές αλεύρι καβουρδισμένο
1 πρέζα
50 γρ. σουσάμι καβουρδισμένο
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου