Δείτε αναλυτικά την συνταγή:
Υλικά
5-6 κουτ. ελαιόλαδο
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες γάλακτος
½ φλυτζ. κόκκινο κρασί
¾ φλυτζ. ζωμό κρέατος
150γρ. Philadelphia
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες γάλακτος
½ φλυτζ. κόκκινο κρασί
¾ φλυτζ. ζωμό κρέατος
150γρ. Philadelphia
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τα λαχανικά φούρνου:
½ ρέβα σε κομμάτια
3 μεγάλα καρότα
5 αγκινάρες
1 γλυκοπατάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Φρέσκο θυμάρι
3 μεγάλα καρότα
5 αγκινάρες
1 γλυκοπατάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο ταψί προσθέτετε όλα τα λαχανικά σας και τα περιχύνετε με 6-7 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και πασπαλίζετε με το φρέσκο θυμάρι.
Ψήνετε τα λαχανικά σας σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά, στον αέρα, στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Αλατίζετε τις μπριζόλες και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τηγανίζετε τις μπριζόλες ανά δύο, για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τις άλλες δύο μπριζόλες και τις διατηρείτε ζεστές, μέχρι να τις σερβίρετε.
Στο ίδιο τηγάνι, και χωρίς να το καθαρίσετε, ρίχνετε το κρασί, το ζωμό και αφήνετε τη σάλτσα να βράσει για 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να δένει. Προσθέτετε στην σάλτσα το Philadelphia και η σάλτσα σας δένει και παίρνει μια όμορφη γυαλάδα και ξεχωριστή υφή.
Σερβίρετε σε πιάτα τις μπριζόλες, μαζί με ψητά λαχανικά και περιχύνετε με την σάλτσα.
Ψήνετε τα λαχανικά σας σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά, στον αέρα, στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Αλατίζετε τις μπριζόλες και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τηγανίζετε τις μπριζόλες ανά δύο, για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τις άλλες δύο μπριζόλες και τις διατηρείτε ζεστές, μέχρι να τις σερβίρετε.
Στο ίδιο τηγάνι, και χωρίς να το καθαρίσετε, ρίχνετε το κρασί, το ζωμό και αφήνετε τη σάλτσα να βράσει για 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να δένει. Προσθέτετε στην σάλτσα το Philadelphia και η σάλτσα σας δένει και παίρνει μια όμορφη γυαλάδα και ξεχωριστή υφή.
Σερβίρετε σε πιάτα τις μπριζόλες, μαζί με ψητά λαχανικά και περιχύνετε με την σάλτσα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου