ΥΛΙΚΑ για την πανσέτα
1 κιλό πανσέτα χωρίς κόκκαλο
200γρ χυμο μήλου ή όσο πάρει
Θυμάρι
Δενδρολίβανο
Σκόρδο
Αλατοπίπερο
Για τη σως μήλου
2 μήλα πράσινα κομμένα
1 ξυλάκι κανέλας
1 κουταλιά βούτυρο
1 κουταλιά ζάχαρη
Για τις γλυκοπατάτες
2 γλυκοπατάτες κομμένες τσιπς
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
200γρ χυμο μήλου ή όσο πάρει
Θυμάρι
Δενδρολίβανο
Σκόρδο
Αλατοπίπερο
Για τη σως μήλου
2 μήλα πράσινα κομμένα
1 ξυλάκι κανέλας
1 κουταλιά βούτυρο
1 κουταλιά ζάχαρη
Για τις γλυκοπατάτες
2 γλυκοπατάτες κομμένες τσιπς
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τις γλυκοπατάτες και ψήνουμε για 5 - 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς. Ανακατεύουμε σε ένα τηγανάκι τα υλικά για τη σως μήλου μέχρι να γίνει πουρές - περίπου 15 λεπτά. Μαρινάρουμε την πανσέτα με τα υπόλοιπα υλικά για τουλάχιστον 6 ώρες και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τις γλυκοπατάτες και ψήνουμε για 5 - 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς. Ανακατεύουμε σε ένα τηγανάκι τα υλικά για τη σως μήλου μέχρι να γίνει πουρές - περίπου 15 λεπτά. Μαρινάρουμε την πανσέτα με τα υπόλοιπα υλικά για τουλάχιστον 6 ώρες και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου