Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Τσιπς γλυκοπατάτας και πανσέτα -Πρωινό mou (Α.Πετρετζίκης)

Δείτε αναλυτικά την συνταγή:
ΥΛΙΚΑ για την πανσέτα

1 κιλό πανσέτα χωρίς κόκκαλο
200γρ χυμο μήλου ή όσο πάρει
Θυμάρι
Δενδρολίβανο
Σκόρδο
Αλατοπίπερο

Για τη σως μήλου
2 μήλα πράσινα κομμένα
1 ξυλάκι κανέλας
1 κουταλιά βούτυρο
1 κουταλιά ζάχαρη

Για τις γλυκοπατάτες
2 γλυκοπατάτες κομμένες τσιπς
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τις γλυκοπατάτες και ψήνουμε για 5 - 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς. Ανακατεύουμε σε ένα τηγανάκι τα υλικά για τη σως μήλου μέχρι να γίνει πουρές - περίπου 15 λεπτά. Μαρινάρουμε την πανσέτα με τα υπόλοιπα υλικά για τουλάχιστον 6 ώρες και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου