Δείτε αναλυτικά την συνταγή:
Υλικά
500γρ πένες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
100γρ παρμεζάνα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
100γρ παρμεζάνα
Για την σάλτσα πέστο:
8 κλωναράκια μαϊντανό
10 κλωναράκια μυρώνι
2 σκελίδες σκόρδο
100γρ Philadelphia
100γρ σάλτσα τομάτας ζεστή
100ml ελαιόλαδο
25γρ κουκουνάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
8 κλωναράκια μαϊντανό
10 κλωναράκια μυρώνι
2 σκελίδες σκόρδο
100γρ Philadelphia
100γρ σάλτσα τομάτας ζεστή
100ml ελαιόλαδο
25γρ κουκουνάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζετε νερό, 4 λίτρα περίπου, μαζί με λίγο χοντρό αλάτι.
Όταν το νερό πάρει βράση, ρίχνετε τα ζυμαρικά για 9-10 λεπτά να βράσουν και τα στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι.
Παράλληλα, πλένετε, στραγγίζετε και κόβετε τα κλωναράκια από τον μαϊντανό και το μυρώνι, για τη σάλτσα πέστο.
Σε ένα μίξερ, ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά για το πέστο τομάτας.
Ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια αφού τα έχετε πλύνει πολύ καλά.
Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και μόλις μαραθούν, προσθέτετε τα ζυμαρικά και την σάλτσα πέστο και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ζεσταθούν.
Σερβίρετε σε ατομικά μπολ προσθέτοντας από πάνω φλοίδες παρμεζάνας..
Όταν το νερό πάρει βράση, ρίχνετε τα ζυμαρικά για 9-10 λεπτά να βράσουν και τα στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι.
Παράλληλα, πλένετε, στραγγίζετε και κόβετε τα κλωναράκια από τον μαϊντανό και το μυρώνι, για τη σάλτσα πέστο.
Σε ένα μίξερ, ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά για το πέστο τομάτας.
Ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια αφού τα έχετε πλύνει πολύ καλά.
Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και μόλις μαραθούν, προσθέτετε τα ζυμαρικά και την σάλτσα πέστο και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ζεσταθούν.
Σερβίρετε σε ατομικά μπολ προσθέτοντας από πάνω φλοίδες παρμεζάνας..
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου