ΥΛΙΚΑ:
1 χοιρινό μπούτι
250 γρ. μαύρη μαλακή ζάχαρη
250 γρ. μουστάρδα dijon
1/4 κουταλάκι γαρύφαλλο, 1/4 κανέλλα
1 λεμόνι
1 χοιρινό μπούτι
250 γρ. μαύρη μαλακή ζάχαρη
250 γρ. μουστάρδα dijon
1/4 κουταλάκι γαρύφαλλο, 1/4 κανέλλα
1 λεμόνι
Βράζουμε το χοιρινό για 2 μιση ώρες μέχρι να είναι έτοιμο. Αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί και στη συνέχεια το αλοίφουμε με μουστάρδα και το ψήνουμε πάνω σε σχάρα στους 200 βαθμούς. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Περιχύνουμε κάθε 5 λεπτά από το μείγμα πάνω στο χοιρινό μέχρι που να κάνει ωραία κρούστα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου